Kontakta med oss på Webbfox

och se hur vår team omvandlar dina smartaste idéer till mästerverk

Kontakta med Oss om du har frågor,
gällande våra webbtjänster eller om du gillar rävar :D

Begär kostnadsfri offert
Ninna kundsupport
Gå tillbaka

Webbfox webbyrå - tjänster

På webbfox webbyrå älskar vi att jobba med wordpress (Nä, inte riktigt), laravel ramverk. Laravel är en öppen källkod ramverk gjort för att bygga, utveckla professionella webbappar, hemsidor, snabbt och kostnadseffektiv med elegant syntax (kod). Laravel blev skapad av Taylor Otwell tillbaka i 2011 och avsedd för utveckling av webbapplikationer som följer MVC-modellen.

Varför ska du anlita oss?

Stor erfarenhet inom
digital affärsutveckling
& Design av det omöjliga
Stor kompetens inom
det nyaste tekniken som
laravel, angular, scrum
Vi erbjuder marknadens mest
atraktiva priser som är oftast ca 20%
billigare än våra konkurrenter
Vi älskar webbutveckling
och söta djur som rävar

ÄR LARAVEL DET BÄSTA PHP PLATFORMEN FÖR DINA WEBBPROJEKT ?

 • 1 MVC arkitektur

  Laravel ramverk använder MVC-mönster som garanterar tydlighet mellan logik och presentation. På grund av mvc arkitekturen ökar prestandan av hemsidan. Systemet möjliggör också bättre dokumentation och innehåller ett antal inbyggda applikationer som gör uteckling snabbare

 • 2Modulär uppbygnad

  Laravel ramverk är byggt på en del olika bibliotek. Som är uppdelat till olika modulär, som ger oss möjligheten att bygga hemsidan i modulärt sätt. Det gör projektet med skalbar på lång sikt

 • 3Databasen

  I Laravel görs migrering av databasen med hjälp av PHP språket och inte så mycket SQL. Detta är mycket mer flexibelt och gör det möjligt att ändra databasschemat jätte snabbt, skydda den ursprungliga databasintegriteten och underlätta tilläggning av nya tabeller, kolumner som behövs under databas projektutveckling.

 • 4 Säkerheten är än viktigt faktor

  Många av oss förlorar sömn över säkerhetsaspekterna på våra hemsidor / webbappar. Majoriteten av olika ramverk bygger på externa tjänster / bibliotek för säkerhet men laravel har en avancerad säkerhetssystem inbyggt i själva framework.

 • 5 Blade Templating engine

  Blade mallar har förmågan att bygga utestående layouter på ett snabbt sätt. Layoutmallar självklart kan ha dynamiskt innehåll

VI HJÄLPER ENTREPRENÖRER, STARTUPS OCH FÖRETAG

 • Se helheten

  Se helheten, lämna inga lösa trådar

  Det är väldigt viktigt för oss att förstå era användares behov.Vi är med från början i varje uppdrag för att tidigt sätta sig in i era förutsättningar och mål.

 • Uppbyggnad av din hemsida

  Uppbyggnad av din hemsida

  Vi designar och utvecklar din tjänst/produkt med precision och kärlek, varje pixel och kodlinje spelar stor roll för helhetens harmoni och utseende. Rätt innehåll för rätt kanal, både vad gäller text, interaktion och grafiskt material.

 • Lansering & vidareutveckling

  Lansering & vidareutveckling

  Våra relationer med kunder påbörjas ofta på riktigt efter en lansering av hemsidan. Vi vet att våra kunder vill ha någon som kan alltid kontakta med. Någon som känner till applikationen och förstår dess uppbyggnad samt utvecklingsmöjligheter

Är webbfox det bästa webbyrå i Stockholm?

 • Vi på Webbfox webbyrå är ett professionellt team av specialister som alltid levererar färdig hemsidan enligt planering, och i tid.
 • Vi på Webbfox webbyrå tar fullt ansvar för de tjänster som bolaget utför Vi satsar på långsiktigt samarbete med våra kunder.
 • Ständigt förbättringsfokus. Vi fokuserar starkt på förbättring och utveckling av våra kompetenser och metoder för att ständigt bidra med värde till våra kunder.
 • Vår verksamhet bedrivs ur ett helhetsperspektiv Vi levererar slutresultat som är ekonomiskt, men inehåller absolut bästa kvalitet
 • Gillar söta och intelligenta djur, speciellt rävar som är vår stark favorit:)
Vill du ta ditt företag är en ny nivå?

Ninna

Kundsupport