Kontakta med oss på Webbfox

och se hur vår team omvandlar dina smartaste idéer till mästerverk

Kontakta med Oss om du har frågor,
gällande våra webbtjänster eller om du gillar rävar :D

Begär kostnadsfri offert
Ninna kundsupport

Professionella hemsidor som drar till sig kunder.


Alla företag vet hur viktigt det är att receptionen är ren och välkomnande. Man är noggrann när man väljer vilken personal som ska jobba här, för det är företagets ansikte utåt och man vill ge ett gott intryck. Det är minst lika viktigt, om inte ännu mer, att ha professionella hemsidor. På nätet kan man inte kompensera ett dåligt intryck med en leende eller en trevlig personlighet. Här är det bara det som kunden ser som avgör om de kommer att klicka sig vidare eller stanna kvar. Vi på WebbFox vet vad som krävs för att skapa snygga hemsidor som kunderna trivs på.

När man ser riktigt professionella hemsidor så märker man att de har en tilltalande lay-out och design. Detta är WebbFox starka sida- webbdesign. Bilder och text ska passa ihop, och färgvalet ska vara smakfullt. Såvida man inte vänder sig till en speciell grupp eller har en extremare sorts företag. Poängen är att det ska passa ihop med företagets profil, samtidigt som det ska vara attraktivt för kunderna. Bilderna bör stödja texten och få läsaren att direkt, men också inidrekt, förstå vad det hela handlar om.


De allra flesta idag har hört talas om SEO, hur man måste optimera sina sidor för sökmotorerna.


Bild som visar seo

På en del sajter syns det direkt att man tagit fasta på detta och nyckelorden syns som om de var skrivna i rött. Professionella hemsidor har inte detta problem, men man kan vara helt säker på att de också optimerar sina sidor. Hemligheten är att hitta en balans mellan nyckelord och estetik, att skapa sidor som både sökmotorer och vanligt folk tycker om. Bilder och rubriker är viktiga ställen för nyckelfraser, men även inne i texten. Fråga oss på WebbFox om råd, eller använd de verktyg vi tillhandahåller.

Eftersom det finns många faktorer man ska tänka på för att kunna skapa professionella hemsidor väljer många att lägga ut just denna del av sin verksamhet till en firma som WebbFox. Vi kan hjälpa dig med allt som har att göra med dina hemsidor och webbdesign. För att göra det lättare har vi tagit fram olika paket, om ditt företag är litet kanske du inte behöver alla de detaljer som ett större företag är beroende av. Våra priser är mycket rimliga, jämför gärna med andra, och du får mycket för pengarna. Låt oss hjälpa dig skapa en snygg sajt som ger kunderna det de förväntar sig och mer därtill.