Kontakta med oss på Webbfox

och se hur vår team omvandlar dina smartaste idéer till mästerverk

Kontakta med Oss om du har frågor,
gällande våra webbtjänster eller om du gillar rävar :D

Begär kostnadsfri offert
Ninna kundsupport

Marknadsföring och ett företags hemsida.


Alla företag har en plan för sin marknadsföring och man avsätter en ganska stor del av sin budget för detta ändamål. Hur man går till väga kan variera beroende på vad man har för produkter eller tjänster att erbjuda. Men även var man befinner sig, och hur mycket pengar man har påverkar ens beslut. Oavsett vilka förutsättningarna är, om företaget är stort eller litet och budgeten så gott som obefintlig, det finns en viktig aspekt som man alltid måste ta på allvar, nämligen ett företags hemsida.

Det finns så gott som inget företag idag som klarar sig utan en bra hemsida, oavsett om man driver nätbutik eller inte. Folk lever på nätet, hämtar all sin information här, kommunicerar och shoppar online. Därför bör företaget synas här också, och inte bara som en liten referens med adress och telefonnummer. WebbFox är experter på webbdesign och vi analyserar vad kunderna förväntar sig och vad som fungerar bäst för ett företags hemsida, det är därför det verkligen kan löna sig att samarbeta med oss.


Till att börja med ska du se över din logo. Uttrycker den verkligen vad företaget står för? Är den lätt att känna igen och komma ihåg, något som fastnar i det omedvetna?


Bild som visar seo

Om du har en fungerande logo så använder vi den på hemsidan, annars kan vi hjälpa dig få en alldeles speciell design. Denna logo ska du sedan sprida på nätet, så att kunderna vänjer sig vid att se den och kopplar ihop den med ditt företag.

Hela tiden så riktar du trafik och uppmärksamhet till ditt företags hemsida, vare sig du satsar på länkbyggning eller annonser. WebbFox ser till att det eventuella kunder ser när de först landar på sidan och börjar titta runt är snyggt och mycket presentabelt. Men också att det fungerar som det ska och att det är lätt för kunderna att använda sajten och navigera mellan de olika sidorna. Vi har många olika verktyg till hands, som också underlättar för dig att underhålla och uppdatera ditt företags hemsida.

Man kan ha en mycket bra produkt eller tjänst att erbjuda, men samtidigt måste man lägga sig vinn om att ens företags hemsida är på topp. Detta är vad vi på WebbFox sysslar med och som vi har sett till att bli experter på. Webbdesign är en viktig del av marknadsföringsbudgeten, det som gör att din hemsida kommer att stå ut från mängden och ge kunderna det de vill ha.