Kontakta med oss på Webbfox

och se hur vår team omvandlar dina smartaste idéer till mästerverk

Kontakta med Oss om du har frågor,
gällande våra webbtjänster eller om du gillar rävar :D

Begär kostnadsfri offert
Ninna kundsupport

Fungerar Sökoptimering fortfarande?


Internet är inte statiskt, det står inte stilla utan utvecklas hela tiden. När man jämför de enorma datorerna som tog upp ett helt rum för bara 40 år sedan med de små mobilerna och plattorna som folk använder idag för att surfa på nätet så inser man vilka enorma framsteg det handlar om. Det samma gäller för hur man använder nätet och driver en verksamhet här. Vissa saker som man gjorde för bara några år sedan för att lyckas väl som företagare är absolut inte att rekommendera idag, och många har varit tvungna att sanera sina webbplatser. Men sökoptimering är något som fortfarande finns kvar och som fungerar mycket bra. Vi på WebbFox har varit med ett tag och sett hur allt förändrats. Men vi har också märkt vad som stannat kvar och vad som inte blivit gammalmodigt. Sökoptimering är fortfarande mycket viktigt, även om vissa detaljer inte längre fungerar. Därför har vi tagit fram ett paket där det allra senaste och modern inom denna del av internetmarknadsföring finns med. Vi ser till att inkludera allt som har visat sig bidra till att en sida rankar högre i sökresultaten, så att man får fler besökare och i förlängningen ökar försäljningen.

Nyckelord och sökfraser är något som är lika aktuellt idag som tidigare. Många satsar på att ha en riktigt snygg webbplats, med nyckelorden utplacerade på rätt ställe, som laddar snabbt och är användarvänlig. Detta kombinerar de två viktigaste målgrupperna man har att förhålla sig till- sökmotorerna och besökarna. Sökoptimering handlar ju ändå om att få folk till sin webbplats, vare sig det är för att man vill sälja något eller helt enkelt för att man vill att de ska läsa vad man skrivit. Väl där vill man ge dem en trevlig upplevelse, vilket i sin tur kan konvertera till affärer.


Att bygga länkar är en annan sak som fortfarande finns kvar, men som har förändrats en hel del.


Bild som visar seo

Sökmotorerna verkar ha blivit smartare, eller rättare sagt bättre programmerade. De kan se var en länk kommer ifrån och om det hela är naturligt eller inte. Med andra ord måste man se till att länka från bra webbplatser som också har material som är relevant. Det går bra med artikelkataloger, men artiklarna bör hålla god kvalitet och vara relevanta i sitt ämne. Fråga oss gärna mer om hur vi kan optimera dina sidor på allra bästa sätt och utnyttja alla de metoder vi har till hands.