Kontakta med oss på Webbfox

och se hur vår team omvandlar dina smartaste idéer till mästerverk

Kontakta med Oss om du har frågor,
gällande våra webbtjänster eller om du gillar rävar :D

Begär kostnadsfri offert
Ninna kundsupport

Att komma igång och starta e-handel.


Ett av de bästa sättet att starta eget idag är genom att ge sig ut på internet. En hel värld av konsumenter och produkter är öppen för alla, och inte bara i ens eget land, men det gäller att utnyttja det hela på bästa sätt. Istället för att lägga ner massor av tid och pengar på att starta e-handel kan vi på WebbFox hjälpa dig att komma igång snabbt och effektivt. Poängen är att tjäna pengar, inte göra av med dem. Det är klart att det kostar en del att komma igång, men det behöver inte vara överdrivet mycket.

Med hjälp av olika plattformar och plugins, kan din nätbutik mycket snart inte bara vara snygg och funktionell, men den kommer även att ranka högt hos Google. Vi jobbar mest med WordPress och WooCommerce, eftersom vi har funnit att de fungerar bra och håller god kvaliet. För kvalitet är viktigt när man ska starta e-handel, det finns så pass många butiker där ute att man verkligen måste lägga sig vinn om att vara på toppen.


Hur kunderna ska kunna betala brukar vara en viktig fråga. Idag har de flesta ett kort eller PayPal, och WooCommerce har tagit fasta på detta.


Bild som visar seo

Det finns flera olika alternativ, så att dina kunder kommer att känna sig säkra när de handlar från dig. Att förlora kunder bara för att de inte kan betala på bästa sätt är helt enkelt inte ett alternativ för oss. Vårt mål på WebbFox är att hjälpa dig komma igång så fort som möjligt, och med en mycket bra butik. Finslipning kommer alltid att behövas, samt uppdateringar och underhåll. Men det är lättare att göra detta när man ser hur butiken fungerar och analyserar den information man har till hands.

Faktum är att rapporter och uppställningar är en viktig del av att starta e-handel. Oavsett storleken på en butik, och de flesta börjar i mindre skala, måste man veta vad som händer och sker. Därför har WooCommerce inkluderat en bra översikt, där du även kan ha full kontroll över lager och försäljning. Vad man sedan gör med dessa siffror kan variera, men om man vill växa inom e-handeln så måste man se till att lägga ner sina resurser där de som bäst behövs. Men även detta är något som vi på WebbFox kan ställa upp och hjälpa till med. Våra medarbetare har stor erfarenhet efter flera års arbete på nätet med både design och e-handel. Du kan helt enkelt inte hamna i bättre händer.